Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля съвет за Alfa Romeo 145 1.6 boxer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля съвет за Alfa Romeo 145 1.6 boxer

Здравейте,

Попадна ми тези дни следното сладурче:

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

Някой случайно да има информация за въпросната кола и дали си струва?

P.S. Утре ще мина да я видя, но без спец няма особена полза... та аз да си попитам
    Suzuki Swift GS 1.3i '95, 75hp :P

Колега,не съм 100% сигурен но мисля,че боксери97г. няма. Моята е с първа регистрация 97-ма,но е произведена 96-та.
    sigpic33201
    930 Quattroporte

Comment

96 са последните боксери ....... иначе един боксер ако е читав няма равен .... разликата е голяма ... боксера си е боксер о преди да го вземеш го тестваи!

Alfa boxer 1.3i --- 8V --- Boxer --- 90Hp/6000 Obr/min --- 113Nm/4500 Obr/min --- 0-100/11,5s --- Vmax/180km/h
      FIAT STILO 1.9jTD 16V 115HP vMAX 205km/h 4.8л/100km

Comment

Не е лоша за цената,но не е 97г. + е че е регистрирана,но поне преди две години

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

То че ще го тествам си е ясно но питах дали някой не я е виждал точно тая кола и да му е известно нещо добро (лошо) за нея...

Даже мисля евентуално да се мине на канал да се види това-онова.

Comment

Първоначално публикувано от Senzi
            То че ще го тествам си е ясно но питах дали някой не я е виждал точно тая кола и да му е известно нещо добро (лошо) за нея...

Даже мисля евентуално да се мине на канал да се види това-онова.
            разбира се че трябва да я минеш на канал все пак трябва да знаеш какво копуваш иначе и аз незнам за боксер 97-ма ама както колегата казва сигурнотогава е регистрирана за 1-ви път тогава. Иначе като я гледам е добра с хубава цена, ако става ЗИМАЙ Я
            Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
            i dvete begachki

Comment

А някакви полезни съвети накъде да си кривя очите като я гледам? Освен да върви де, ама това се усеща с други части от тялото

Съвети подходящи за ламер(ка) естествено.

Comment

Отдолу гледай за ръжда,носачите в какво състояние са,спирачните маркучи дали не са нацепени. Двигателя да няма чукане и да не тресе много на празен ход. Огледай кормилната рейка за течове на хидравлична течност,че там ремонтите са скъпи. Не е лошо да я огледаш за удари отзад и отпред. И т. н. А ако има начин уговори да я закараш на диагностика-полезно нещо при покупка на кола. Айде успех!!!
                sigpic33201
                930 Quattroporte

Comment

Ха мерси

Comment

Не така, ако не си карала Алфа преди това - намери някой който знае за какво иде реч, инече после ще пълниш форума с оплаквания за това колко чупливи били италянките. Има стотици страници текст как се избира кола на старо и 99.9% от написаното е истина, но понеже няма две еднакви коли на този свят, то ти трябва човек с опит
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

То за първи оглед може и дез спец но разбира се нататък ще си намеря такъв Ако нещо очевадно е зле няма смисъл да разкарвам човека.

Comment

96 е щом има Airbag 97 е първата регистрация...моят съвет е да гледаш оборотите на празен ход и да е разкараш малко насам натам гледай лампите по таблото да не свети никоя докато караш...иначе колата е дзвевррр
                        Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                        За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Re: Моля съвет за Alfa Romeo 145 1.6 boxer

Първоначално публикувано от Senzi
                          Здравейте,

Попадна ми тези дни следното сладурче:

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

Някой случайно да има информация за въпросната кола и дали си струва?

P.S. Утре ще мина да я видя, но без спец няма особена полза... та аз да си попитам
                          Тази авто къща не се ли намира в Люлин
                          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                          0899832271 Сашо

Comment

Продавам перфектен BOXER- 0887 611089- Виж в раздел ПрОДАВА
                            Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

Майко тоя дзвер колко бой е ял превръзка не е видял... и разкарване няма да види. Щял да ми го даде да го тествам САМО АКО ГО КАПАРИРАМ!!! и вика кажи колко даваш... това говори само за себе си. Казвам му, поне го запали да го чуя. Тцъ. Щото моля ти се акумулатора бил паднал та трябвало да му подава ток. А си личи че умира от мързел. Та.
                              Ако на тая кола някога и е сменяно дори масло аз съм трамвай и викам бибип! Броните и всичко одрано все едно е паркирал между два багера, няма ламарина без поне 1-2 удара. Подпорката на капака е откачена се валя и някой кретен е треснал капака отгоре та сега има БАБУНА (явно същия дето се опита да направи тоя номер под носа ми добре че не успя), на въпросния капак две драскотини, бе петна, замазани с някаква сребриста мазня. Ръбовете на вратите очукани и придобили оня готин червеникав вид Двигателя толкова занемарен и мръсен че ако го измиеш сигурно половината части ще паднат това на пръв ламерски оглед. А да. Седалките с калъфи - гадай какво има отдолу. Вдлъбнатина на таблото откъм пътника? Много пиян е бил строшил си е главата

Въпроса е дали и с ток ще запали иначе има толкова неща за ремонт видими, че според мене не си струва (особено ако излязат и от невидимите). Щото тая кола само е карана и не са полагани никакви грижи за нея. Симпатична ама... тоя е за бой.

И да, автокъщата е в Люлин ама на нея пише паркинг, явно да не плаща лиценз... паркинга е 1/8 от поляната. Видях само една кола с цена.

P.S. Vatev соленичка ми е офертата като се има предвид че и за 3 бона + още 1400 други плащания се набутвам кредит за две години направи я поне 3300-3400 и да гледам дали мога да тегля кредит после я караш у наше село да паля и да тръгвам

Comment

Working...
                              X